Våre planer for sesongen 2012

Tigerberget Øst vil fortsette som tidligere år, vise alle kamper på The Dubliner og kjøre buss til alle kamper på Østlandet.
Hvis det er interesse kan vi også få til en tur til Sør Arena.

Alle kampene vises i BackBar eller Boozer på The Dubliner hvor det er storskjerm og TV. Vi håper så mange som mulig kommer, det er alltid hyggelig å være sammen med likesinnede.

Årets supporter blir utnevnt på årsmøtet ut i fra styrets vurdering og etter vedtatte statutter.

Også i år blir det loddtrekning av en premie mellom de 10 mest aktive supporterne gjennom sesongen 2012, det ut ifra turlister og resultattipping. Man får «poeng» for hver gang man er på listene og utifra det trekkes én vinner. Premien er ei signert Start-trøye.

For de som er interessert, vi har rabaterte billetter til Drillos kamper på Ullevaal Stadion. VM-kvaliken starter i høst med kamp mot Slovenia 11.september. SE EGEN SAK!!
Vår plass er i Bendit svingen på NSA-feltet, denne tribunen for syngende supportere. I god tid før kampene blir info lagt ut her og billetter bestilles hos: torgrim.rygnestad@getmail.no

Hvis du ønsker å bidra med noe, har forslag, gi ros eller ris eller har andre spørsmål, vennligst ta kontakt med en av oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.